Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Scheef en scheel

Toch nog efkes over die foto. We hebben het daar al eens over gehad, maar aangezien dat dus nog niet in de categorieën terug te vinden is … nog maar eens!
Zus beweerde bij hoog en bij laag dat ze fotografie ging doen. En lang voor ze aan die richting begon nam ze op een mooie dag, op vakantie in Noorwegen dé foto. Tegen de zon in en Zoneke maar zeggen dat dat niet kon. “Jawel” zei Zus en ze zette haar zonnebril voor de lens. Bovendien hield ze het toestel scheef en iedereen vroeg zich af wat voor een resultaat dat zou geven. Het resultaat?

De scheve foto!

De kleine versie werd in het foto-album gekleefd. Bij de inschrijving voor de richting fotografie vroeg men of ze zo wat van eigen werk kon inleveren en Zus voegde de scheve foto bij.

De grote werd in een nog groter kader scheef opgehangen hier ten huize. Rechtzetting van dit scheef geschrijf: de foto scheef in de rechte kader en de rechte kader recht tegen de muur. Met de valpartij tot gevolg.

mske mailde Zus en Zus zei dat mske dat negatiefje moest hebben. Ja natuurlijk moet mske dat negatiefje hebben … in die doos! Maar wat voegt Zus daar zo heel fijntjes toe onder aan die mail?

Tja veel plezier, want daar gaat ge na nen tijd scheel op kijken …

Merci zé Zus, bedankt voor de steun!

Previous

Het negatiefke

Next

Dilemma

1 Comment

  1. 23-10-2006, 17:09:20
    )))
    en zus presenteerde niet om eens in die doos te krioten? Foei….
    http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
    dingske

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d