Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

May the force be with you

Deze morgen, Slow was naar de winkel, was ik weer eens zonder nadenken in het buro gekomen. “Roef” mske deed de deur dicht. Ik zette mijn keel open. Ik heb het al gezegd, ik heb een flutstemmeke en mske kreeg er bijna iets van. Ze zei: “neen Sloef, als Slow thuiskomt is dat veel te moeilijk voor die mens om die commissekes uit te laden als je in de gang zit”.

Ik ben bovenop de kast gaan zitten miauwen. Toen heeft mske met de lege colafles gegooid. Altijd gevaarlijk als ze niet mikt. Als ze wel mikt, mist ze, maar anders … ik denk dat dat komt van: “may the force be with you”, dat haar onderbewuste juist gooit. Ze mikte dus niet en ik had prijs. Nondedorie!

Slow komt toe, doet de voordeur open, doet de deur naar het buro open terwijl hij zegt: “weet jij soms waar Sloef … het is niet meer nodig, hij is juist door mijn benen geritst”. En mske zei: “hoe is dat nu mógelijk?” Maar dan gooit ze niet met colaflessen hé!

Previous

Beestenboel

Next

Het gaat niet langer op de kakkewalk

1 Comment

  1. 05-11-2006, 00:28:55
    hahaha
    leuk verhaaltje, slaapwel
    http://amerone.skynetblogs.be/
    viv

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d