Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het juiste moment

Omwille van een mail van Mr. Sloddermans om 11.37 gisteravond, kon mske de slaap niet vinden. Om vier uur wist ze dus goed waarover ze kon liggen duppen in bed. Het zou weer eens een leuke dag worden met een fikse ruzie met Meneer Sloddermans in het vooruitzicht.

Storm in een glas water.

Meer vertellen we der niet over. Het sop is de kool niet waard. Onnozele vent! Iedereen begrepen dat mske het momenteel niet erg begrepen heeft op Meneer Sloddermans?
 
Over naar plezantere onderwerpen! De aangetekende zending! Er lag een papierke in de bus.

Hartstilstand!

Nàdat mske al bijna een uur haar hoofd had gebroken, wat het nu weer kon zijn, zag Slow dat er opstond dat het een pakske was. “Aaaaaaah” zei mske “dat is … ” en Slow vervolledigde wat het zal zijn. Dat is ook goed op tijd!
 
Bovendien kwam er een schrijven zeggende dat Slow en mske niet zomaar een hospitalisatieverzekering kunnen krijgen. Er moeten bijkomende formulieren ingevuld worden door de dokter. Awel merci hé zeg! mske heeft nog maar twee keer in haar leven in de kliniek gelegen … en dat was om kinderen te kopen. Ze kan de heren verzekeraars met haar hand op haar hart de garantie geven dat dat niet meer zal voorvallen.

Astemblieft hé seg!

En van al dat nutteloos geloop en tijdverspilling krijgt ze de kouw seskes! En al diegenen die nog een aanslag op mskes tikkitikkeur willen plegen …

het is het moment hé …

Previous

Tranen

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 08-11-2006, 15:57:16
  =^..^=
  euhmmmm…. en als ik je bazinneke nu eens een superlieve knuffel gaf???

  en meneer Sloddermans een trap onder zijn dinges )

  http://talleke.skynetblogs.be
  Talleke

  —————————————————————————–

  08-11-2006, 16:24:19
  Dat Mariette hier ook een keer eentwadde gaat zeggen…
  Het is tevens maar al te waar dat ze een mens dikkels in de boom jagen vanwege dat ze u alsan van de kasse naar de muur zenden alvorens dat ge eentwadde kuntbekomen alsmede vooral van de verzekeringe want ook Fons wierde afgekeurd voor een hospitalisatieverzekeringe vanwege dat hij hem zijn lever al helegangs naar de kloten hadde gezopen van voor dat hij hem wilde verzekeren. ’t Is tongs ook eentwadde geweest want Fons wilde daarmee naar Straatsburg gaan maar hij klapt hem geen woord Frans. Ik zeide ook, Fons zeide ik tonne, ze hebben zij ulder u in ulder macht. Er is daar nietend tegen te doen tegen ’t groot geld. Tevens veel sterkte gwenst van Mariette alsook een bedankinge aan MS’ke die er alsan vroeg bij is op de boek van Mariette.
  http://mariettecourgette.skynetblogs.be
  Mariette Courgette

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: