Gisteravond om 17.11u kwam er een mail binnen van Meneer Sloddermans. Een lijstje van de dossiers die nog hier zijn. Niks meer, niks minder.


Op zich is dat niet erg. Alleen, het is zondag en die man kan ons gewoon niet gerust laten. Het probleem is natuurlijk dat wij hier wonen.

“Lastverkoper” dacht mske. Even later bedacht ze dat hij dan toch op zijn buro moest zijn en hij woont daar niet. Hij woont zelfs redelijk ver van zijn buro. mske dacht aan zijn vrouw en de kinderen, die moeten nogal een huiselijk leven hebben met zo een workaholic.

Even later bedacht mske: “dat is wraak!” Gewoon puur wraak omdat ze het nog maar eens gedurfd heeft meneer een factuur te bezorgen. En dan nog niet alleen een nieuwe factuur maar ook een nota te maken dat hij de BTW op de vorige factuur vergeten te betalen was.

En dan hadden we zijn “ps” niet gelezen. Daar staat dat aangezien ik graag op tijd betaald wens te worden, hij ook zijn dossiers wenst te hebben. Voor zover wij weten factureren wij enkel dossiers die al gedaan zijn. Wel degelijk wraak dus, want als hij moet betalen krijgt die mens zeer aan zijnen buik.