Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Evaluatie van de evolutie

Gisterenavond begon mske zo stillekesaan de eerste postjes na te gaan en in een categorie te zetten. Die postjes moeten bewerkt worden omdat mske indertijd niet tevreden was met het design en er zelf met kunst- en vliegwerk een oplossing had voor gevonden, waardoor al die postjes nog altijd blauw zien. Ze bewerkt die dus een beetje, zet ze in de juiste letterkleur en leest.

Ineens komt ze tot de eigenaardige bevinding dat die postjes van toen niet passen in de categorieën van nu. De schrijfstijl is heel anders. Ook de inhoud is anders. Op een zekere manier intenser maar anderzijds meer algemeen. In één postje staan meerdere dingen verwerkt.

Uiteindelijk bewerkt mske niet meer, ze categoriseert niet meer, ze leest.

En sedertdien heeft ze een onbestemd gevoel over die categorieën.

Previous

Workaholic

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

  1. 27-11-2006, 14:59:13

    bij mij zijn de categorieën zelfs niet zichtbaar door mijn “gefoefel” en ik láát het ook maar zo.. ik heb er echt geen behoefte aan… op mijn taal-dinges na dan.. en die tags onder de postjes bij sommige bloggers??? Vreselijk vind ik da…. echt géén zicht… nenéé, bij mij blijft alles “onzichtbaar” voor derden!!!

    http://talleke.skynetblogs.be
    Talleke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén