Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De doos van het buro

Nu is mijn geluk compleet zie! Er stond hier geen doos in het buro. Nu wel! Omdat de vervanger van Mr. Sloddermans tijdens zijn verlof nog niet over het digitale systeem beschikte, zijn de dossiers nu weer zoals vroeger hierheen gekomen. In een doos! Want dossiers van twee weken ineens, dat is ook een pakske. Nu liggen die dossiers klaar voor verwerking en in de doos wil mske dan de afgewerkte deponeren.

Sloef heeft daar anders over beslist! Sloef zal zich daar zelf wel in deponeren! mske overweegt al om de doos onder het buro te schuiven en ze daar te laten staan en de dossiers terug te brengen in plastic zakskes. Ik heb dat hier weer eens ferm opgelost zie!

Previous

De jeugdbeweging

Next

Avond

1 Comment

 1. 15-08-2007, 23:26:41
  =^..^=
  aaa Sloef gij ook zo nen dozenliefhebber?? Ja jong, als mijn vrouwke haar doos met kleenex leeg is wordt zelfs die in beslag genomen… kan ik lekker met mijn pootje in zitten rommelen..
  En ik heb een schat van een bazinneke want ze verstopt er een balleke in, speciaal voor mij… Een echt poezemadammeke dat Talleke )))

  http://talleke.skyblogs.be
  Safir van Talleke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén