Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Overenweer

Morgen een zware dag. Nichtje oppikken. Honderdvijftig kilometer rijden. Goederen laden. Honderdvijftig kilometer rijden. Nichtje afzetten. Goederen lossen.

Het oorspronkelijk idee was om met twee auto’s te rijden, de Citroën en de auto van Nichtje’s vriendje. Doch, die moet morgen werken. Dus in de plaats van voordeel te doen, wordt het nadeel, want Nichtje neemt ook nog eens plaats in de auto in. Bovendien moet vanavond nog de aanhangwagen gehaald worden.

Eergisteren bedenkt mske: “zouden we niet beter een camionetteke huren?” Geen zorgen kwestie over plaatsgebrek.

Er is geen enkel camionetteke te vinden. Alles is verhuurd. Behalve één! Bij één verhuurder kon er nog een bekomen worden. Maar daar waren tegenstrijdigheden. De hoofdzetel van de verhuurder zegt dat ze tot 20u de tijd hebben om hem terug te brengen, het filiaal zegt: 18.00u behalve “als er nog iemand is”. Anders wordt het twee dagen. “Afzeggen” zei mske die het beu is van gerold te worden, “afzeggen, zo snel mogelijk”. Die verdommelingen waren al een kwart duurder dan de anderen en dan nog zo een onprofessionele afspraken. Die verhuurbedrijven schieten hun oorspronkelijk doel voorbij, het verhuren van camionetten aan personen die er provisorisch eens eentje nodig hebben.

Met de aanhangwagen dan maar en Nichtje tussen de dozen.

Previous

De foto

Next

Soep met brokken

1 Comment

 1. 01-12-2006, 10:38:40
  )))
  ’t is te hopen voor nichtje en de dozen dat het droog blijft.
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  01-12-2006, 10:44:22
  Ahem …
  Nichtje en de dozen zitten wél IN de auto hé. In de aanhangwagen komen alléén spullen die eventueel nat mogen worden maar niet moeten.


  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d