Toen mske een bepaalde sympathie opvatte voor een speler van de Kwibussen, omdat hij altijd als een duvelke-doet-al, daar ter plekke was, waar er gaten te dichten waren, zei ze dat eens luidop. De reactie was: “omdat hij een goodlooking boy is?” mske was verrast. Kan je als vrouw niet naar sport kijken en appreciëren wat er verwezenlijkt wordt zonder daarom naar de attributen te kijken? mske is niet zo bepaald alert dat ze altijd het juiste antwoord klaar zitten heeft. Ze zei toen, nogal lam dat ze niks had aan een goodlooking, vermits ze de bestlooking al in huis heeft.

De volgende die zoiets oppert, zal ze echter vragen, of die duizenden mannen, die daar in dat stadion, naar die ene met het schone poepke en de andere met zijn overweldigende glimlach zitten te roepen, dan eigenlijk hoe-moete-da-nu-weer-zeggen-zonder-iemand-voor-het-hoofd-te-stoten zijn.