Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Onnozeliteiten?

Gisteren ging alles vlotjes tot een uur of vijf in de namiddag. Ineens ging de pc ultra traag en mske kreeg er de kouw seskes van. Ik ook trouwens want dat dingske over Zoneke en zijn skiën … dat heeft nogal voeten in de aarde, in dit geval dan sneeuw, gehad éér dat dat daar deftig op stond en dan heb ik vanmorgen ook nog een kleinigheid aangepast die niet juist was.

mske heeft dan maar de Norton Virus laten kijken of er iets aan het handje was. En toen ze vanmorgen om half vijf hier stond, zag ze dat er helemaal niks mis was. Deze morgen toen ze dan echt opstond, ging die pc gewoon aan zijn normale tempo. Maar nu is die precies weer aan het slabakken.

Wat is dat nu toch voor iets? En dan de bloggers die hier niet binnen geraken … hoe zou dat komen? Soms hebben wij dat ook op bepaalde blogs, het zijn ook altijd wel dezelfde, maar dat duurt nooit langer dan een dag en omdat mske, mske is gaat ze in zo een geval al via Firefox gaan lezen. Misschien wordt die IE daar zo pissed van dat hij niet zolang luten heeft.

mske zegt dat ik geen onnozeliteiten moet vertellen, dat IE dat niet kan weten. Probeer hier maar eens oplossing te zoeken zeg …

Previous

De verloren maand

Next

Zotgedraaid

1 Comment

 1. 22-02-2006, 14:12:38
  Hoi hoi hoi
  Ik dacht, proberen gaat mee. Doe ik alle dagen trouwens, maar vandaag is het me weer gelukt!!!! Bijlezen dan maar en hopen dat het voor een volgende keer niet zo lang duurt. Lieve groetjes. Nana
  http://makenanasday.skynetblogs.be
  nana

  —————————————————————————–

  22-02-2006, 14:50:08
  ^^^
  tja, bij mij duurt het ook wel een tijdje voor de blogjes open gaan….

  maar ik wou eigenlijk zeggen dat ik stapelverliefd ben op jouw linkjes!!!! PRACHTIG met al die kleurkes!!!! Hoe heb je dat gefikst??? vraag ik mij dan af….

  http://talleke.skynetblogs.be
  Talleke

  —————————————————————————–

  22-02-2006, 18:42:50
  Wel wel … wat is me dat ?
  Ik had hier een reactie gezet die blijkbaar gaan spoken is.

  Hoe ik dat gedaan heb ? Euhm …

  Gewroet, gezocht, gevloekt, geduveld, geprobeerd, gefikst, geprutst …

  En toen mijn D-schijf crashte wist ik al helemaal niet meer hoe ik het had gedaan en heb ik volledig mogen herbeginnen.

  Kort gezegd … het is een macro.
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén