Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Planning overhoop gegooid

De zaterdag is wel even anders verlopen dan gepland. Deze voormiddag heeft mske zich enkel bezig gehouden met zichzelf. De epilady kwam er weer bij te pas, de wenkbrauwverf en nog enkele attributen, maar daar kan ik geen gedetailleerd verslag van geven, want ik zit daar niet bij.

Deze namiddag was er gepland om na het bezoek bij Zoneke door te rijden en daar in de stad te gaan eten en dan naar FC De Kwibussen te gaan kijken. Maar vanmorgen vond Slow dat toch wat stressig.

Bovendien lijkt Dippendal hier maar net achter het hoekske te liggen. Daarom besloten Slow en mske dan maar om hier in de buurt iets gaan drinken om toch niet thuis te zitten “denken”. Zodoende ligt Dippendal nog altijd achter het hoekske. En we hopen dat het zo blijft.

Voor morgen zijn er ook al de nodige plannen. Daarover meer na uitvoer, want zoals je ziet zijn plannen hier ten huize Slow en mske nogal onderhavig aan overhoopgooierij. Enkel de Ronde van Vlaanderen op de zetel, met de sozje, die ligt vast vast.

Previous

Slaapkonijn

Next

Zondag

1 Comment

 1. 01-04-2006, 23:34:18

  een heel fijn weekend!!
  http://ourlipsaresealed.skynetblogs.be
  Ourlipsaresealed

  —————————————————————————–

  02-04-2006, 08:41:16
  Dat is praktisch:
  als die sozje vastligt, kan ze er niet afvallen.

  Veel kijkgenot.
  http://ofanders.skynetblogs.be
  Ofanders

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén