Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Is één nachtmerrie niet genoeg?

Nacht van de nachtmerries. En eigenaardige dan nog wel. Eerst was er de pedofiel. Wat mske met de pedofiel te maken had, dat weet ik niet, in elk geval waren er al twee opgepakt door haar toedoen en zat de derde die zich “kaptein” noemde, neeneen dat is geen tikfout, niet op zijn Engels, wel op zijn Vlaams maar zonder “i”, aan een tafel met zijn hoofd op zijn armen.

En dan ineens werd mske wakker omdat er iemand in de slaapkamer stond te telefoneren, met kleine éénlettergrepige woordjes in een taal die ze niet verstond. Het konden zowaar achteruitgespeelde woordjes uit bepaalde liedjes geweest zijn. En mske lette goed op dat haar ademhaling niet veranderde en dacht: “me heel stil houden en luisteren waar hij staat”, dan kon ze een verrassingsuitval wagen met haar klompen. Maar hij zei niks meer. Het was zelfs muisstil en toen pas begon ze zich af te vragen wanneer juist ze was wakker geworden.

Ze draaide zich om, greep Slow eens goed vast en viel terug in slaap om plots wakker te schrikken, want Slow was weg. Maar die was niet weg, die lag nog gewoon te slapen.

Nu vraagt ze zich wel af of ze wakker is of dat ze nog gewoon ligt te dromen dat ze wakker is.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Berre Banzai

1 Comment

 1. 24-02-2007, 10:47:08
  he bah
  jakkes jong, en met die foto erbij is ’t helemaal viezig, brrr…
  over dat lopen -> aangezien het hier nu momenteel GIET, heb ik het eventjes uit mn hoofd gezet, hahaha…
  http://blablah.skynetblogs.be
  Blah

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d