Wat laten bezinken

Eigenlijk heb ik geen zin in bloggen. Er zijn namelijk een paar dingen die in mijn hoofd spoken, een paar dingen die mij hartpijn bezorgen, een paar dingen die zwaar op de maag liggen en op mijne lever ligt ook nog zo het één en ander.

Efkes wachten tot het overgaat en om twee uur zetten we gewoon iets van de Wiet en tegen vijf uur zal ‘t dan wel door zijn zeker …

One Comment on “Wat laten bezinken

 1. 17-07-2007, 13:56:25
  Beste
  Ik begrijp uw reactie op mijn blog, het lijkt inderdaad niet netjes, maar zoals aangehaald in mijn postje, wisten zeer velen van dat gefoefel, borri vertelde het eigenlijk zelf aan iedereen. Misschien een uit de hand gelopen grap? Maar blijkbaar heeft die persoon achter dat bewust blog, het zuiver en alleen op borriquito gemunt, het gaat trouwens enkel en alleen om zijn blog.
  http://dendwarsligger.skynetblogs.be
  Berre

  —————————————————————————–

  17-07-2007, 14:15:04
  sloef
  mske heeft een klare kijk!
  doeiie

  Kathy

Wat denkte daarvan?

%d bloggers liken dit: