Wizzewasjes

Gebubbeld

Rice krispies

Bakken zonder bakken. Smelten, mengen en roeren, afkoelen en opeten.

(Lees verder onder de foto’s)

Je maakt het één en je zoekt een recept omdat anders de krispies staan te verdoefen en voor je het weet mag je al een verse doos meebrengen.

Gelukkig gaan we maar één keer per week naar de Colruyt.

Previous

Luc pesten

Next

Te rap geschreven log

11 Comments

  1. Wat zijn die ‘krispies’ in de chocolade?
    Ik maak zowat wekelijks gesmolten chocolade met veel noten in. Met krispies zou dus ook kunnen, maar ik denk niet dat ik dat hier kan kopen.

  2. Dat ziet er lekker uit, jammie. Ik ga het recept zoeken.

    • Die zijn erg lekker, zo lekker dat ik nu wel een week wil wachten eer ik er terug maak.

      Beide recepten zijn poepsimpel.

      Chocolade smelten, rice krispies er in, laten afkoelen (verhouding 50/25).

      Het andere is gemaakt met rice krispies en maskesvlees.

  3. elsje

    Het moet gewoon verboden worden 🙂 zulke foto’s te posten. Amai ziet er echt smakelijk uit.

  4. Daar kan men van genieten. Je maakt ze zelf, dus zullen die nog lekkerder zijn dan die in de winkels.

    • De krispies koop ik zo maar de mengeling maak ik wel zelf.

      En die kunnen dan zo lief liggen lachen dat je niet anders kan dan ze opeten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: