Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Maak dàt mee …

Waanzin! Nachtmerrie! Waanzinnige nachtmerrie!

Om twee uur ’s nachts wakker schrikken omdat je niet meer weet welke groenten er de volgende middag op het menu staan.

En niet in slaap geraken … omdat je je dat, met de beste wil ter wereld, niet kan herinneren.

Gelukkig biedt de telefoon soelaas. Niet omdat je het dagmenu opbelt, maar wel omdat dat dagmenu gewoon bij de Google Drive staat.

Previous

Verloren pakskes

Next

Perspectief

20 Comments

  1. Het valt nog mee. Ik was al bang dat de spruiten zwaar ongemak in de buik hadden veroorzaakt…

    • ms

      Op die manier had ik nog geen last van spruiten.

      Ik heb gisteren voor het slapen gaan wel even het menu nagekeken, voor ik vannacht weer last kreeg van andere spokende groenten.

  2. Spruitjes, jammie!!

  3. Witloof, prei, spruiten……laat maar komen. Het is er het weer voor.

  4. Allemaal even lekker, gestoofd, heerlijk.
    Witlof in kleine stronkjes dan? Glijden zo je keel binnen.

    • ms

      Witloof heb ik ooit wel rauw gegeten, verstopt tussen de sla … Nu vind ik het jammer van de sla daarmee te verpesten.

      Ik heb alle mogelijke recepten wel geprobeerd … tevergeefs.

      We maken witloof … voor Luc. Op die dagen eet ik champignons. Kwestie van overeenkomen.

      😉

  5. elsjeveth

    Heerlijk die wintergroentes. Witlof daarover ontstaat hier in huis soms wat discussie. Chris wil gestoofd, ik uit de oven of rauw. Worteltjes daar heb ik het niet zo mee. Geen idee waarom. Ik eet ze wel maar niet echt enthousiast

  6. elsjeveth

    Juist daarom vind ik het zo raar. Ik lust wel zoete aardappel. Maar als Chris oppert lekker wortelen bij de vis dan maak ik voor mezelf andere groente klaar. Het zal wel tussen mijn oren zitten denk ik.

    • ms

      Euh … ik denk niet dat ik ooit al wortelen bij vis at. Die combinatie lijkt mij ook wel wat bizar.

      Ik geloof dat wij enkel groene groenten eten bij vis.

      🤔

      • elsjeveth

        Dat is echt Hollandse pot worteltjes bij vis met botersaus en peterselie

        • ms

          Ik kan er me iets bij voorstellen. Wij waren ooit in Leeuwarden met de evenementen.

          We kregen er rode kool bij stoofvlees en gratin Dauphinois.

          Het smaakte wel maar die combinatie vonden we toch ook wat eigenaardig.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén