Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wat je hoort als je slaapt

Het overkwam me in de periode dat ik met die watten geplaagd zat.

Ik ging naar bed en viel als een blok in slaap om plots wakker te schrikken, want ergens in mijn slaap had ik toch gehoord dat er aan de klink van de slaapkamerdeur gemorreld werd. Eens wakker, hoorde ik niets meer. Volledige stilte. En toch ben ik wakker geworden van het aanhoudend morrelen aan die deur.

De volgende nacht gebeurde hetzelfde al zij het dan met een klein verschil.

Ik ging naar bed en viel als een blok in slaap om plots wakker te schrikken, want ergens in mijn slaap had ik toch gehoord dat er over de vloer van de overloop gescharreld werd. Eens wakker, hoorde ik niets meer. Volledige stilte. En toch ben ik wakker geworden van het aanhoudend scharrelen over die vloer.

Tweemaal verdacht ik Sloef van ongeoorloofde activiteiten in de nacht, maar die zou toch onverstoord door gaan zonder te weten dat ik wakker was.

Dromen dat je geluiden hoort? Het moet niet gekker worden.

Previous

Schrikken

Next

Awel akkerdjie

2 Comments

  1. Ik heb een paar keer gedroomd dat ik niet kan slapen. Das ook bizar! Maar je bent nu verschoond van de nachtelijke herrie?

  2. ms

    Het is bij die twee keer gebleven. En hopelijk blijft het daar in de toekomst ook bij.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén