Toen Slow en mske deze middag vertrokken was er op de radio de één of andere Donnatop waarin het liedje voorkwam, met de zeer diepgaande tekst:

Wij zijn goe bezig, oek al zegge ze van nie.

Slow, die zeer geïnteresseerd is in muziek, zei tegen mske: “Ik vraag me af wat de titel van dat liedje zou zijn?” Daarom luisterden ze beiden en leerden ze dat dit cultureel hoogstandje voortgebracht was door: “de Planckaerts”. Waarschijnlijk zal deze hit gevolgd worden door het singeltje: “There’s no business like Planckaert business”.
  
Maar toen overwoog mske dat, als het je niet voor de wind gaat, de oplossing er in ligt, veel in de krant en op TV te komen, waardoor je dan een liedje mag maken … en al je problemen zijn opgelost. Dus heeft ze een zeer diepzinnige en gevoelige tekst geschreven. Ze wil die promoten en gaat vanaf morgen geïnteresseerden zoeken om het op single uit te brengen.
 
De zangkwaliteiten van mske zijn zo goed als die van de Planckaerts aangezien ze “Wij zijn goe bezig, oek al zegge ze van nie” óók op de juiste toon kan zingen. Bij een langer lied echter zullen we de kleine onvolmaaktheden moeten camoefleren door een achtergrondkoor met Mouche, Karboenkel en ondergetekende. De zangkwaliteiten van Slow kennen we nog niet aangezien hij nog geen duet heeft gezongen met mske, maar ik stel voor dat hij fluit. Hij heeft een mooi fluitgeluid.

Hierna de tekst, te zingen op de toon van “Café zonder Bier” van “Bobbejaan Schoepen”.

Toen mske ging scheiden was er veel kabaal
Ook al kende niemand het fijne van ’t verhaal
En weet je wat ze kunnen, zij allemaal
Ze kunnen naar d’hel gaan met hunne moraal.
 
SS trouwde Slow en speelde d’eerste viool
en wierp hem daarna gefrustreerd in ’t riool
Toen hij naar ms liep, alleen op de dool
Voelde zij zich bedrogen, die stomme kool.
 
mske die kocht zich een huis met plezier
en nam voor den akt ne notaris van hier
die van ginder verkocht echter heel veel getier
en ging heel gezwind met het geld aan de zwier.