Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kiekevel muziek

Telkens mske denkt dat ze nu volledig over bepaalde zaken over is, blijkt dat er toch nog altijd dingen opduiken die ze in de loop van de laatste jaren vergeten heeft.

Zo kon ze vroeger geraakt worden door weer eens een onbekend liedje of muziekstuk op radio of TV of nog elders. Maar het was al een pozeke geleden dat ze die ervaring nog had. Tot deze morgen haar aandacht ineens getrokken werd door een liedje op de radio. Ze kende het niet. Dus moest ze dat thuis even opzoeken.

De groep is al sedert 2005 gesplitst omwille van spirituele en politieke opvattingen. Nu ja, dat doet niks af aan de zaak dat het liedje haar in haar maag ging zitten en ze het gewoon prachtig vindt.

Waarover we het hebben? Over 16 horsepower met Black Soul Choir natuurlijk.

Previous

Democratisch

Next

Vuurkestook

1 Comment

 1. 15-06-2007, 10:24:50
  dream-team
  miljaar mske, je blijft me telkens verbazen, destijds werd ik betoverd door het nummer ‘harm’s way’ van 16 horsepower, ben ze blijven volgen en vond de split dan ook jammer, ik zou, mocht je een dream-team richting stubru overwegen deze groep zeker in aanmerking laten komen en natuurlijk ’the proclaimers’ ook, ah ja, 16 horsepower speelden live altijd een beklijvende versie van ‘bad moon rising’ van CCR.
  koenie kiplekker, die denkt dat mske hem nog meermaals zal verbazen, groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén