Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Oude liefde

Heel lang geleden, stond er bij mske altijd BRT2, nu Radio2 genaamd, op en dat omdat BRT1, nu Radio1 genaamd, veel te serieus was. Eigenlijk was dat toen een alternatief voor jongere mensen.

Maar de jongere mensen van toen, tja iedereen weet wel wat daar mee gebeurde zeker?

En de jongere mensen van later zworen BRT2, nu Radio2 genaamd, af en kozen voor alternatieven als Studio Brussel, ook Stubru genaamd, en MNM en Q-music al is deze laatste niet van de BRT, nu VRT genaamd, en dat weet ook iedereen wel zeker.

Terug naar BRT2, nu Radio2 genaamd, want daar waren we over bezig. Die stond dus dagelijks op ten huize mske. Tot mske zelfstandige werd en het gebabbel stoorde bij het dossiers maken. Toen zette mske CD’s op … op een aparte speler.

Toen kwamen de pc’s met ingebouwde CD-spelers en ging de muziek luider spelen dan de geluidsbestanden van de klanten. En de muziek verdween uit ons huis.

Tot laatst! mske was ergens en hoorde BRT2, nu Radio2 genaamd, omroep West-Vlaanderen en mske was verkocht. Sedertdien staat de radio weer op, want Slow en mske hebben zich, buiten de evenementen, meer toegelegd op andere soorten dossiers en deze met geluidsbestanden zijn tot een minimum herleid.

En welke post staat er op die radio? BRT2, nu Radio2 genaamd, natuurlijk!

Previous

Dubbele activiteit op zaterdag

Next

Honger op de trein

2 Comments

  1. Hehe.. euhmm nee.. ik weet daar allemaal niks van!

  2. Gettie

    Een korte periode luisteraar geweest van stubru en radio Donna en voor de rest altijd radio2.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén