« …

Bijna drie jaar terug had mske Ex eindelijk zo ver gekregen dat hij mee ging naar Londen. Maar hij wou niet vliegen, dus moesten ze de boot nemen. Na enkele leuke en minder leuke dingen in Londen kwamen ze terug in Dover aan en gingen naar de douane.

Eigenlijk was het mske al opgevallen dat de twee, die niet de dienst uit maakten, samen stonden te gniffelen. Voor haar stond een groep vikings, die stonken naar iets meer dan sigaret, daarna stonden een man en een kind, wat toen toch wel het toppunt van verdachtheid was.

Toen het echter aan mske en Ex was, kwamen die twee gniffelaars daar tussen en zegden dat de scanner kapot was maar dat ze haar wilden controleren en … neen, ze moesten niet de handtas zien, noch de beautycase, noch de fototas … ze wilden enkel haar aftasten! En dat op een manier die volgens mske niet bepaald reglementair was. Het leken eerder ongewenste intimiteiten … van een vrouw.

Thuis gekomen heeft mske zich direct, heel lang gaan douchen … en heeft wel tien keer een brief geschreven aan Her Majesty’s Services maar ze heeft hem nooit verstuurd.

Wordt vervolgd …