Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vijf september?

Daarnet toen mske de verhuizing aan het regelen was en daarom er haar agenda bijhaalde om te zien hoe die laatste week er uit zag, las ze tot haar grote verwondering, op 5 september: “vrijhouden vanaf 15.00u”.

Ze dacht onmiddellijk:

Wat is er op 5 september?

Maar toen ze beter keek was dat niet haar geschrift maar wél dat van Slow. Toen ze zich niet zo onmiddellijk kon herinneren waarom, hoe en wanneer hij dat daarin had geschreven draaide ze zich om en vroeg:

Wat is er op 5 september?

Op zijn gezicht kon ze zien dat die vraag hem in de war bracht, dus wou ze daar snel over gaan, maar hij zei al: “dat moet ik nu toch niet zeggen hé?” Natuurlijk zei mske “neen”. Toen ze met haar tweede kozzeke zat te babbelen, vertelde ze die anekdote en nu kan ze 5 september niet meer uit haar hoofd zetten.

Previous

M/V

Next

Toke

1 Comment

 1. 15-08-2003, 19:50:25
  5 septemer
  mijn verjaardag!!
  http://liliwens.skynetblogs.be
  liliwens
  liliwens.@mail.be

  —————————————————————————–

  15-08-2003, 20:35:08
  Dat zal ’t zijn !
  Héhé … want voor de mijne is ’t nog te vroeg.

  ms

  —————————————————————————–

  16-08-2003, 15:02:50
  ik weet het!!!!!!!!
  De laatste dag van mijn examens!!!! Lang leve 5 september 2003!

  dingdong

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén