Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nuchter bezien

En plots zie ik de vermelding staan in de agenda. Die zegt: “Afspraak voor bloedname maken”. “Wanneer heb jij dat in de agenda gezet?” vraag ik Luc en nog voor hij kan antwoorden zie ik dat ik dat zelf heb gedaan met een jaarlijkse herhaling op 7 september. Dat is nu op één week tijd nu al twee meldingen in de agenda die ik er zelf inzette maar toch grandioos vergeten was.

Luc maakt onmiddellijk een afspraak voor 7 september om 8u45 en zegt: “Dan moeten we wel nuchter blijven”. Ik ben daar niet echt graag bij, zo opstaan zo zonder een zjat koffie en ontbijt.

“We kunnen dan efkes doorrijden naar de Colruyt” zegt hij “de bananen zijn bijna op”. Daar ben ik nog minder graag bij, zo opstaan en gaan rondhossen zo zonder een zjat koffie en ontbijt.

Maar ik vond de oplossing! We zouden de boterhammen en een zjat koffie meenemen en na het doktersbezoek ons een bankske uitzoeken in het Rufferdingepark.

Dat werd dan “Boterhammen in het Park – Gelimiteerde editie”!

Previous

De wijze

Next

Nachtelijke ontmoeting

14 Comments

 1. Zo zie je: het komt altijd weer goed. 🙂

  • ms

   En ook het optredend gezelschap stond startensklaar:

   Ik weet het, het is niet de beste foto, maar op de andere stonden de personen te herkenbaar.

 2. Nou ik denk dat de koffie dubbel zal smaken zo na die bloedafname. Ik moest ook weer bloed laten nakijken, maar dat hoeft gelukkig niet ‘nuchter’ dus ik kon op mijn gemak eerst even ontbijten, wat stofzuigen en dan pad naar de prikpost om de vampiers te voederen. Eerst namen ze nl zeven buisjes bloed af (nu nog maar twee) toen begon ik me af te vragen of ze daar vampiers in de kelder hadden die gevoerd moesten worden .

  • ms

   Wij moéten niet echt nuchter zijn, maar het is beter van wel blijkbaar. Als we niet nuchter zouden geweest zijn moest dat op de formulieren vermeld worden.

 3. Wat een goed idee, dat heb ik ook altijd na een bloedafname, dat ik zo snel mogelijk wil eten. De volgende keer gaan we ook picknicken!

  • ms

   Het was mogelijk om eerst naar huis te komen maar waarom saai als origineel ook kan.

   Praktischer gezien: Rufferdinge bevindt zich tussen de dokter en de Colruyt. 😉

 4. De beste oplossing.
  Met prikken op de nuchtere maag is het net of je meer honger hebt dan anders.

 5. Zo samen ontbijten op de bank in het park lijkt me leuk.

 6. aan andere versie van boterhammen in het park

  en daarom niet minder aangenaam

  groeten

 7. elsjeveth

  oh ja die bananen, ook alweer bijna op. De foto is een prima weergave van Boterhammen in het park versie 2.0

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén