Wablief???
 
Na een hoop gerommel en gestommel in de stal (lees berging), waar nog een voorraad dozen staat, om de dingen, die ze tot op het laatste moment nog nodig hebben, in te pakken, hoor ik net Slow aan mske vragen:

“Zal ik de katten ook al inpakken?”

mske keek hem bij die vraag heel verwonderd en niet begrijpend aan waarop hij zegt:

“Dat is om dood te blijven, als je in die donkere stal een doos wil gaan halen en daar springt een zwarte kat uit! Als die zo graag in die dozen zit, wil ik hem nu al inpakken en Sloef ligt ook al zo graag op dat inpakpapier!”

 
En mske lacht daarmee en ik vind dat echt niet grappig.

Maar Karboenkel zegt dat ik mij dat niet moet aantrekken omdat mske ook lachte toen hij, Karboenkel, trampoline sprong op Slow’s buik.

Het is waar dat mske veel meer lacht dan vroeger, maar daarom hoef ik dat toch nog niet grappig te vinden …