Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hoogspanning

Naast de stoof staat een doos. Het zou een gewone kartonnen doos zijn, ware het niet dat die doos daar enkel en alleen mag blijven staan omdat Toke daar zo graag gaat in liggen. Met ganse dagen ligt ze daar in. Gisteren lag ze zelfs te snurken.

Nu moet ik bekennen dat die doos, en meer nog, de slapende Toke mij zo danig in verleiding brengen dat ik daar toch meerdere keren per dag een aanval op richt, wat een vreselijk geschrokken Toke en een even geschrokken mske oplevert.

Gisteren deed ik dat toen Slow aan zijn pc zat.

Mensenlief! Wat een reactievermogen! Ik dacht dat hij in de pries zat!

Previous

Ze

Next

De prins op een wit paard

1 Comment

 1. 27-08-2004, 05:28:21
  vroege humor
  Goeie morgen Mske en Slow. Plezante anecdote zo vroeg in de morgen. Dat doet deugd.

  U.

  urbain

  —————————————————————————–

  27-08-2004, 05:40:57
  *grijns*
  Als hij dat doet in de periode ’s morgens dat ik hier achter de pc zit zonder het licht aan, dan doet dat iets minder deugd !

  héhéhéhéhéhé …

  ms

  —————————————————————————–

  27-08-2004, 09:05:09
  Lief Sloefke
  Zoals je dit schrijft het is precies alsof ik het voor me zie.
  Maar MSke en Slow niet teveel laten verschieten hé
  Knuffelke

  marian

  —————————————————————————–

  27-08-2004, 12:59:26
  fout
  het is anekdote niet anecdote. Schrijffout!!

  urbain

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén