Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Oempf!

Sedert de verhuis miste mske de laatste papieren die in het was-was huis niet geklasseerd geraakt waren. Ze wist dat omdat ze één uitgaande factuur, één rekeninguittreksel van de wat-is bank en verschillende van de wat-was bank ontbraken. Hoeveel inkomende facturen ontbraken, wist ze niet.
 
Nochtans had ze er voor gezorgd dat voor en tijdens de verhuis, alle dozen waar “buro” op stond in het buro geplaatst werden. Toen ze omwille van het nakende einde van de maand die papieren absoluut wou terugvinden, keek ze in de dozen met boeken, die niet uitgepakt kunnen worden zolang de bibliotheek niet af is en dat zal één van de laatste dingen worden.
 
Toen ze zei dat die dingen samen gepakt waren met haar zwarte schrijfmap en een paar blanco schrijfblokken deed dat bij ons nog geen belletje rinkelen. Maar deze morgen haalde Slow plots die zwarte map uit zijn rek en toen mske aandrong … ook die papieren. mske was héél opgelucht en weet je wat die gekke Slow deed? Die ging in de hoek staan!

Previous

Herkenningspunt

Next

Du-uh!

1 Comment

 1. 23-09-2003, 16:56:05
  Hartelijk bedankt!
  Hartelijk bedankt voor de tip, ik ga ook eens proberen of dat mij lukt.
  Bedankt voor je bezoekje aan mijn blogje.
  En ik had hier weer een paar leuke verhaaltjes te lezen.
  Een dikke knuffelblog van mij!
  http://marian.skynetblogs.be
  marian

  —————————————————————————–

  23-09-2003, 17:22:45
  Bedankt, bedankt en nog bedankt!
  Ik vind het kei tof dat ik je tip heb gekregen en heb het meteen uitgeprobeerd. Ik ben al begonnen met het schilderij dat ik zelf gemaakt heb groter te klikken en het werkte. Als je het eenmaal weet dan werkt het simpel.
  Dus je hebt vandaag weer iemand gelukkig gemaakt.
  Een dikke knuffelblog van mij. Marian

  http://marian.skynetblogs.be
  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén