Slow is hier constant bezig dingen in orde te maken. Toen ze verhuisden hebben ze de kattenbak in de hoek gezet waar normaal het kattenluik moet komen naar het kot. Maar die mag daar niet te lang staan omdat het niet zo leutig is, een kattenbak in de keuken. Nu bracht Slow daarnet van de winkel een kattenluik en een beitel mee zodat de kattenbak in de varikennel in het kot zou kunnen staan, zonder dat wij via dat kot buiten geraken. In dat kot is een tuindeur die door de vorige eigenaar slecht werd dicht gemaakt. Bovendien had Slow ook nog stofmaskers meegebracht want die muur is enorm dik en hij moet al opletten voor zijn luchtsysteem.
 
Nu had Slow al de opmerking gemaakt dat ik de “goeie” momenten wist te kiezen voor het gebruik van die kattenbak. Kan ik eigenlijk van hem ook zeggen. Waarom moet hij altijd eten als ik zo nodig “moet”?
 
Daarnet, toen hij thuiskwam van de winkel en ze alle aangekochte goederen op zijn plaats hadden gezet zaten Slow en mske een appel te eten aan de keukentafel toen Karboenkel recht op de kattenbak afstevende. mske is gaan lopen met appel en al en Slow heeft de dampkap aangezet.
 
Daarna zaten Toke, mske en ik hier samen in het buro en hoorden we Slow tegen Karboenkel zeggen: “Nee jongen, jij krijgt geen masker, die heb ik voor mij alleen meegebracht!”