Telkens belde de koper de notaris op alsof ze veronderstelde dat mske, door de verkoop van het huis, plots geen ander leven meer mocht hebben en aan niets anders meer mocht denken. Volgens de notaris moet de mensheid dringend heropgevoed worden.

Nu weer! Vorige week belt mske de koper op om vorige zondag af te spreken om de meterstanden samen te bekijken en de nodige papieren in te vullen. De koper wil niet. Ze wil wel eens komen kijken hoe de zaken staan want ze ziet dat niet zitten dat dat in orde komt en dat heeft al lang genoeg geduurd, waarop mske zegt dat ze dan niet moet komen.

Zij wilde dat vrijdagavond hebben!

mske legt uit dat vrijdagavond niet lukt voor haar en ook niet voor Ex maar dat ze dan maar met Ex moet afspreken, aangezien ze na zondag in dat huis niet meer wil binnengaan. De koper wil met Ex niets te maken hebben want ze vertrouwt hem niet!

Als ze zich wil aanstellen als een kleuterke is dat haar probleem. Dus heeft mske het huis gaan kuisen en is vertrokken. Ze maakte een afspraak met de notaris en die gaat de sleutel overhandigen. Krijgt ze toch deze week een mail dat de koper vrijdagavond langskom” en dat ze daar dan moet zijn. mske moet niks en was ook niet vrij! Kinderachtig doen en dan nog mske betuttelen dat is een vergissing, mske is daar te oud voor en zij niet competent genoeg.

Donderdagavond, terwijl Ex, zijn spullen ging ophalen, stond ze daar plotseling om te controleren of het bijna in orde was. De notarisklerk vertelde mske dat ze zelfs het nieuwe telefoonnummer gevraagd had om de courante zaken te bespreken. En dat heeft mske hem uitdrukkelijk verboden.

De courante zaken zijn samen te vatten in: “het huis moest beschikbaar zijn na 6 september en was het op 5 september ’s avonds”. Al die poespas ervoor en erna was niet nodig en heeft de ganse situatie alleen maar bemoeilijkt.