Bij akte werd vastgelegd dat mske, bij de verkoop van het huis, nà de toezeggingsdatum nog 3 maand in het huis kon blijven wonen. Om geen problemen te krijgen heeft ze een gans jaar, alle huizen te koop weten staan, in de zones waar ze eventueel zou willen wonen.

Op 6 juni werd het huis verkocht. Dat geeft haar dus tot 6 september. Op 10 juni heeft ze al getekend voor een ander huis. Sedertdien ligt alles stil. Ze heeft daarnet de notaris opgebeld maar de notaris van de verkoper blijkt in verlof te zijn tot 4 augustus.

Ze heeft recht op het volledig genot vanaf het beschrijf maar de verkoper woont er nog steeds in omdat de verkoop (lees betaling) nog niet doorgegaan is.

En dan was er haar beloofd dat na de handtekening alles in kannen en kruiken kon zijn binnen de 2 weken. Dan had ze nog de tijd gehad om te verven en te behangen en eventuele andere werkjes uit te voeren.

Ik denk dat ze straks met de deur gaat slaan dat de ruiten er uit tinkelen.