Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Pas op … op de steenweg

“Er zijn vele zwakke weggebruikertjes onderweg” klonk het daarnet op de radio …

En mske dacht aan een voorval van lang geleden. Ze was 7 en ze moest met haar broertje van 4, vier maal per dag, de drukke steenweg van Asse naar Aalst over. Alhoewel druk toen nog niet zo druk was als nu, was dat toch wel een serieuze prestatie voor een kind van 7 die daarbij nog op een kleuter van 4 moest passen.

Daarna de Kerkstraat in, die toen nog gekasseid was en na een 20-tal meters een serieuze bocht maakte. De stoep was daar wel erg breed. Toen ze met Broer nét in die bocht was knalde een vrachtwagen, die van de steenweg kwam, frontaal op een tegenligger.

De rijkswachter die de vaststellingen kwam doen was haar vader. De verklaring van de bestuurder van de vrachtwagen: “hij had de controle over ’t stuur verloren op de gladde kasseien en had de keus: frontaal er op ofwel uitwijken op de stoep maar daar liepen twee kinderen!”

Previous

Niks moet

Next

American way of soap

1 Comment

 1. 15-09-2003, 09:05:32
  Hoear
  Pardon t’is hoera

  voor die vrachtwagencamionchaffeur anders hadden we nu geen mske gehad !!!

  max

  —————————————————————————–

  15-09-2003, 13:27:05
  oef
  inderdaad goed dat die niet het voetpad opgereden was!!

  blinkie

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén