Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Rommel?

SS wil dat Slow zijn rommel gaat halen. Die boodschap geeft ze door via Boeke. Slow die over zijn rommel al een kruis had gemaakt, krijgt nu weer een flardje hoop dat hij zijn oude LP’s, CD’s, zelfgemaakte video’s, video’s van zijn ouders toch nog kan bekomen.

Hij zegt dus aan Boeke dat SS alles maar moet klaar zetten, aangezien ze zelf bedongen heeft dat hij daar niet meer binnen mag en dat hij dat dan wel zal gaan halen deze week, vermits Boeke in verlof is.

Krijgt hij gisteren telefoon van de dochter van SS die hem weet te zeggen dat dat zaterdag moet, omdat haar moeder in de week zo moe is.

Natuurlijk wil zij dat op een zaterdag, natuurlijk want anders kan ze hem niet uitkafferen voor het hele dorp of wie weet welke andere snode plannetjes ze gesmeed heeft.

Boeke vraagt of hij vanmiddag langskomt, ze zal dan wel eens kijken voor die video’s, ze zal die dan wel eens uitzoeken. Dat vertelde ze hem vannacht rond 11.30u en ze slaapt tot de middag. Slow vermoedt dat ze zal zeggen dat ze die niet gevonden heeft. Maar ter compensatie wil Boeke wel die foto’s hebben, die uiteindelijk letterlijk gesproken van mske zijn.

Het andere meisje noemde Slow wel “pa” aangezien ze nooit een andere vader heeft gekend. Rare manier om je pa te behandelen …

Previous

De dikke bomma

Next

Beschermd: Dwaas!

1 Comment

 1. 29-10-2003, 22:00:08
  rare manieren
  Er zijn altijd mensen met rare manieren en ik denk dat we daar allemaal mee moeten leren leven, want weet je wat ze bij ons thuis altijd zeiden, onze lieve heer heeft hier wat rond lopen. En dat werd dan meestal gezegd, als we ook weer eens iets raars mee hadden gemaakt, dat onze pet dan weer te boven ging. Het is te hopen dat Slow, zijn rommel terug krijgt, want het is niet leuk, daar zitten voor hem natuurlijk ook leuke herinneringen bij.
  Alle poezekes, moeten Slow maar eens extra knuffelen vanavond, dan slaapt hij vannacht lekker met het gedacht, dat hij beter is bij jullie.

  http://marian.skynetblogs.Be
  marian

  —————————————————————————–

  29-10-2003, 22:28:19
  Ongeveer hetzelfde bij ons !
  Ons Heer heeft van elk zijn aantal nodig …

  Slow heeft “enkel” de LP’s maar dat is wel een hele auto vol; zitten echt leuke dingen bij.

  De rest … Wie weet wanneer dat komt en of het nog komt.

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén