Toen mske gisteren namiddag op bezoek was bij Amke, Bollie en Zoneke, kwamen daar nog bezoekers aan. Familie van Bollie’s schoonzusje. De dame die eerst binnenstevende bleef, met een uitgesproken onthutste blik op mske, midden in de kamer, stokstijf staan, waardoor respectievelijk haar twee kleinzoontjes en hun moeder knal tegen haar dikke achterste botsten! Ze riep uit: “We zijn verkeerd! ” Maar Bollie zei toen van niet en legde uit dat mske de oma was, waarop de dochter verrast zei: “Aha, de oma van Zoneke”.

En mskes pinnekeshaar ging al rechtop staan! Het is niet omdat de papa van Zoneke en de mama van Bollie nu samen een koppel vormen dat Zoneke geen moeder meer heeft hé!

Bollie stelde dus mske, Zus en Slow deftig voor!

Later verklaarde de dikke bomma ineens heel hardop dat die twee toch niet op mekaar lijken. Natúúrlijk lijken die niet op elkaar! Zoneke lijkt soms op Ex, soms op mske en Zus lijkt op Mei. Bollie haastte zich om te zeggen dat Zus van de melkboer en Zoneke van de facteur was. Afgezaagde mop maar toch beter dan het antwoord dat op mskes tong lag!