Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Amok

Het zat er aan te komen. Het kon niet uitblijven. Na enkele weken van relatieve rust had mske zich de laatste dagen al een paar keer gemoeid. Het ging telkens om Karboenkel die een van ons drie moest plagen meestal ondergetekende. Als ik op de schouw of op de kast ga liggen dan precies moet die zwarterik daar ook op liggen en dan ligt hij op mij of begint in mijn nek te bijten.

Meestal volstaat dan een kort “Karboenkel laat hem met rust” helemaal niet en dan zet mske zich recht maar dan ga ik ook maar liever weg. mske kan dan wel zeggen: “Brave Sloefie”.

Maar nu daarnet, terwijl Slow weg was, viel hij Toke lastig, wat een regelrecht gevecht tot gevolg had. De haren vlogen in het rond. mske was daar tussengekomen en had hen gescheiden, maar toen Slow binnenkwam wou die gek van een Karboenkel de volle aandacht en viel Toke terug lastig, wat een regelrecht gevecht tot gevolg had. De haren vlogen in het rond. Maar Slow sprong in de houding, Toke verdween met de noorderzon richting keuken en Karboenkel pakte zijn biezen richting mske, maar die was nu al voor de tweede keer gestoord in haar bezigheden en was dus wel wat ietsiepietsie opgesmeten zodat ze de vliegenmepper grabbelde en daarmee achter Karboenkel zat.

Rust!

Nu loopt hij in een grote boog rond Slow en staat al voor de tweede keer te flemen bij mske. Hij is gewoon jaloers omdat ze mij daarnet aanhaalde. Moet hij maar geen amok maken.

Previous

Licht?

Next

Waarom gemakkelijk maken als …

1 Comment

 1. 11-12-2003, 14:31:24
  vechten
  Ben ik effe een dagske niet hier over de blogvloer geweest en zijn ze al aan het vechten. Maar gij bent ene brave hé Sloefke.
  Een extra knufke van mij, maar zeg het maar niet tegen de andere, want anders worden ze jaloers.
  Gij bent een beetje bevoorrecht hé, want ge hebt ook een eigen blogske.
  Zeg, maar gewoon dat ik hier efkes was en iedereen een knuffelke en een aai krijgt van Marian.

  http://marian.skynetblogs.be
  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén