Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Aerobic

Toen mske verhuisde, nam ze de video’s, die er nog stonden, mee. Ex had de zijne er al uit gezocht. Die waren alle in een doos verpakt maar waren door de verhuis toch wat ondereen geraakt. Zo was er vroeger de kast met een plank waar de vaste video’s” stonden, een plank voor de video’s die mochten overgenomen worden en één voor de video’s die nog moesten bekeken worden.
 
Ooit had mske eens de aerobic van Eurosport opgenomen, drie cassettes. Was het voorgevoel of wat dan ook, maar ze dacht toen dat ze die ooit eens nodig zou kunnen hebben. Ooit is nu! Na anderhalf jaar niets meer gedaan te hebben, wil mske terug in gang waggelen maar wil nog niet onmiddellijk naar een fitness center gaan. Ze wil eerst terug zonder schoentrekker in haar outfit geraken. Die drie cassettes zouden dus een ideale oplossing zijn … maar waar zijn ze?
 
Slow heeft alle cassettes waar geen naam op staat al eens bekeken, zonder resultaat. Hij is nu met een fijne kam, alle cassettes aan het uitpluizen, maar mske vreest dat daar één of ander filmke van Jean-Claude Van Damme, Steven Seagall, Chuck Norris of zo op overgenomen is. Zucht! En om daar op te aerobic’en moet je een boksbal kopen …

Previous

Trezebezen

Next

Ocharme dat beestje

1 Comment

  1. 15-12-2003, 21:03:31
    aerobic
    Als ge die video’s van de aerobic nog vind, dan kan je gerust een stuk van de banketstaaf eten, je springt het er dan toch weer of en hoef je je niet meer in die stretchbroek te wringen. Dus nog maar eens rap kijken of die video’s er toch nie tussen zitten.

    marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén