Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

67 mét bad

mske is boos op … mske! Ze heeft de leverancier van de badkamer zijn vet gegeven. En dus is ze boos want er is een gezegde dat zegt:

Echt goede manieren heb je,
als je je niet opwindt over slechte.

Maar de kerel was zo arrogant te zeggen dat alles al lang klaar staat en antwoordde op mskes vraag waarom dat hier nog niet was, dat hij daarom moest wachten op de aanvraag van de installateur. Waarop mske hem dan zei dat de installateur toch het voorschot niet had betaald maar wél zij.
 
En ze dreigde, dat, als die badkamertoestellen hier niet zijn vóór Kerstmis, ze naar ’t gerecht stapte.
 
En plots, heel plots kon alles geleverd worden, ofwel nog vandaag ofwel maandag. Het zal dus maandag worden want vandaag had mske natuurlijk dat geld voor die contante betaling niet in huis liggen en aangezien dat op dat stuk papier staat, dat dat contant betaalbaar is wordt er niet geleverd zonder centen, zelfs niet na al hun troela. Waarop mske zei dat blijkbaar de centen primeren.
 
En ze zei dat een schurk, die iemand heeft vermoord, en daarvoor in de bak zat recht had op een minimum aan comfort en dat zij, die er dan nog zelf voor moet betalen, ook al 49 jaar is en voor zichzelf vindt dat ze dat recht óók heeft. Waarop die kerel antwoordt dat hij er toch ook al 67 is. En mske repliceerde gevat: “mét bad!

Het antwoord van de man werd nog dommer, hij zei: “Mevrouw, U bent overspannen!” en mske zei: “natuurlijk ben ik overspannen, natuurlijk en een goed warm bad zou helpen, maar dat heb ik niet hé en in plaats van dat tegen mijn omgeving uit te werken, werk ik dat uit tegen diegenen die aan de oorzaak liggen van de zaak.”

Wat heb je uiteindelijk aan een badkamer die in een magazijn van de ene of andere staat, die dingen dienen daar niet voor.

En dus is mske boos op zichzelf dat ze zich weer geërgerd heeft. Misschien zal dat beter gaan als ze 67 is mét bad!

Previous

De groote plas

Next

Privé kerstman

1 Comment

 1. 18-12-2003, 16:37:25
  Petitie
  Tijd om een petitie te starten om mske in bad te krijgen.

  DVm

  —————————————————————————–

  18-12-2003, 16:58:04
  Bad!
  Pak eens koude douche ,om een beetje af te koelen hé )
  M&G
  http://marleengeert.skynetblogs.be
  M&G

  —————————————————————————–

  18-12-2003, 20:52:02
  dat gebeurt toch dikwijls he
  dat gebeurt toch dikwijls he dat ze altijd ofwel zolaat leveren ofwel dat als ze leveren de helft niet in orde is . Ik krijg daar ook zenuwenb van en dan nog te denken dat we volgend jaar gaan bouwen amai mijne frak waar zijn we aaan begonnen

  weefsnitje

  —————————————————————————–

  18-12-2003, 21:35:42
  Jij liever dan ik zé …
  Pffft … als ik er aan denk dan dit nog maar ’t eerste werk is dat ik laat doen.

  Het probleem is als die badkamer geleverd wordt dat ik nog op zoek kan naar een installateur want deze krijgt hier gene frank (euh euh euhro natuurlijk) niet meer.

  De elektriciteit en dus de verwarming is al opgelost … ZONDER zeveraar, zullen we zelf wel doen.

  Maar aan de installatie van mijnen buro in den achterbouw … daar wil ik zelfs niet aan denken, krijg ik nu al de kouw keutse van …
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

  —————————————————————————–

  18-12-2003, 23:49:10
  Overal het zelfde
  Ik erger me ook zo aan die dingen, altijd dat wachten en maar bellen en altijd hebben ze een uitleg, ik snap nie hoe die mensen hun kost verdienen.
  Wij hebben ook een oud huis en veel aan gedaan en ons vaak ook groen en geel geergerd aan die dingen, nu wel niet aan een bad, maar er zijn nog genoeg andere dingen, teveel om op te schrijven hier.
  Ik leef met mske mee.
  http://marian.skynetblogs.be
  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén