Mogelijk is het probleem van de boiler opgelost.

Het probleem was dat ze hier dat bad niet volkregen -’t is toch gemakkelijk een kat te zijn zé. Zo ergens halfvol kwam er nog enkel koud water. Toen de installateur geen aanstalten maakte om daar iets aan te doen hebben ze dus maar vorige week naar de fabrikant gemaild met de poespas die er daarna voorgevallen is. En toen vertelde die installateur doodgemoedereerd dat hij die nu op “4” had ingesteld terwijl die in zijn verkeerde verticale positie toch op “+” had gestaan. “Waarom verandert die dat nu?” dacht mske maar hij vertelde verder dat “4” normaal moest volstaan. En neen, het bad liep niet vol.

Slow haalde de thermometer van de muur, je mag al geen binnenthermometer nemen want die kunnen dat niet aan, en stak die onder de waterstraal. Hij gaf 50°, na veel moeite. Slow bestudeerde de boiler, mske het boekske. Daarin stond dat die op 65° moest afgesteld staan. Slow heeft dan een zeer technische actie ondernomen. Hij heeft het rode knoppeke van “4” naar “+” gedraaid. En nu liep het bad vol.

Ze gaan niet te vroeg victorie kraaien, want één vogel maakt de lente nog niet. Maar waarom zou je alleen klungelen, als een stielman het beter kan.