Door dit voorgaande dacht mske terug aan een voorval van vroeger … in de eerste periode in het wat-was huis. Ze hadden dat net gekocht en woonden er pas. mske werkte halftime en was alle namiddagen vrij. Rechtover het wat-was huis was een camping. De achterpoort van de schuur was ingevallen en was reeds door hen vervangen door een schutsel met een stuk plastic voor.
 
Op een mooie zonnige namiddag hoorde mske dat de honden onrustig werden en liep naar buiten. Ze schrok zich een bult. Haar ganse tuin stond vol plassende mannen zelfs tegen de plastic van de schuur. mske verwees de heren naar de overliggende camping waarop één van hen repliceerde: “On ne peut même pas pisser ici”.
 
Toen ze op de straat ging kijken zag ze dat er een Franse bus op de parking van de camping stond en dat de ganse straat op dat ogenblik ondergeplast werd.
 
mske heeft een hekel aan venten die op ieder moment overal gaan staan pissen als gewone straathonden. Bah!