Eigenlijk mag ik over Slow niet klagen want die noemt mij de enige normale kat in huis.

De meeste mensen vinden mij een afstandelijke kat en mske een afstandelijk mens. Wat in beide geval juist is. We kijken beide de kat uit de boom. Maar Slow zal ook zo zijn en begrijpt die boomkijkerij dus wél.

mske vindt mij een kat uit de duizend, Mouche vindt ze lief maar ze weet dat Mouche niet juist is in haar hoofd, Toke is een zalige flodder en Karboenkel is een grapjas.

Gisteravond zei Slow dus dat ik hier de enige normale kat in huis was. En waarom? Omdat ik niet ga lopen van hem! Ik heb 6 maand boven gezeten toen hij er was, maar ééns ik hem vertrouwde hoefde ik toch niet meer te gaan lopen. Mouche gaat van iedereen lopen. Toke vertrouwt hem niet meer sedert hij eens met zijn 47 op haar klein pootje stond en Karboenkel en Slow … tja!

Als mske ons eten geeft, eten we allemaal in ons eigen bakje, als Slow ons eten geeft is het net een stoelendans, in die drie hun geval dan een eetbakjesdans. En aanleiding hiertoe is steeds Karboenkel en Slow kan dat niet hebben. Nu échter de Whiskas op is, is dat nóg erger, want Karboenkel denkt dat Slow zou durven de anderen wél Whiskas geven … dus moet hij in alle bakjes gaan neuzen … Omdat ik dat niet doe, vindt Slow mij de enige normale kat …

Noch hij, noch mske eten uit andermans bord! Ik ben ook geciviliseerd!