Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Toke

Toke is een heel klein katje alhoewel ze de oudste is van ons vier. Zoals mske had gedacht is de integratie vlot verlopen. Wij dachten dat Toke hier hoorde, terwijl Toke dacht dat wij hier hoorden. Toke zit al even graag op de schoot als Karboenkel. Terwijl Mouche dat nooit doet en ik enkel sporadisch tegen de avond aan.
 
In de loop van de week stuurde mske een smske naar Mooikind om haar op de hoogte te brengen van het wel en wee van Toke. Ze zette: “Toke is een zalige flodder”. Mooikind beweerde echter dat Toke bij hen niet op de schoot ging zitten. Maar mske heeft altijd al “iets” gehad met katten.
 
En alhoewel de verstandhouding in het begin erg goed was, is dat nu wat vertroebeld omdat Karboenkel jaloers is op Toke en Toke jaloers is op Karboenkel. Het verschil is dat Toke niet achter Karboenkel loopt en Karboenkel wél achter Toke.
 
En als Karboenkel het zot in zijn bolleke krijgt ga ik weg of doe een matchke pets-op-a-toot, Mouche die verdwijnt al als hij nog maar in haar richting kijkt. Maar Toke blààààààààààààààst als een wilde kat als hij bij haar op de vensterbank wil gaan zitten of te dicht bij haar eetbakje komt.
 
En dan, dan is ze echt een “zalige Toke”.

Previous

Appelen en peren

Next

Piiieee nut

1 Comment

  1. 21-12-2004, 19:55:24
    TOKE
    hey hey hey
    MIJN NAAM IS OOK TOKE IK VERSCHOOT WEL FF VAN DA VERHAALTJE WANT ANDERS VIND IK NERGENS MIJN NAAM TERUG << WEL LEUK ALS MENSEN JOUW NAAM GEBRUIKEN allé kvind da echt wel tof sluuuuuukezzz TOKE

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén