Slow heeft Whiskas meegebracht, maar dat interesseert me niet. mske is met de voorbereidingen begonnen voor morgenavond. Ze heeft een hele dikke soepkip op het vuur gezet zodat ze die morgen of misschien straks nog kan kleinen. Ik wou daarnet aan de pot gaan snuffelen maar Slow was op post. Hier kan je niets maar dan ook niets riskeren. Grmbl!
 
Daarnet moesten ze hier nog op zoek naar een plaats waar je soepkippen kon kopen. Slow belt de vrouw op en wist niet goed hoe hij er aan uit moest geraken. Doet hij daar een ganse uitleg over om uiteindelijk te zeggen: “En nu wou ik weten of jullie soepkippen hebben”. Ja dus!
 
Later belt hij mske op om te zeggen dat dat geen soepkippen zijn maar olifanten en of hij er dan toch twee moet meebrengen. Eens thuis gekomen beweert hij dat er géén enkele kookpot groot genoeg is om dat beest in te krijgen.
 
Als je hoort hoe Slow de soepkippen beschrijft, die hij in zijn leven al ontmoet heeft dan ging dat allemaal over roadrunners …