Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Sponsen

Wat brengt deze tweede kerstdag?
 
Veel werk verzetten, want feesten brengt geen geld in het laatje, integendeel.
 
Zus heeft om 11u een tweede gesprek over een job. Ze hoopt daar heel erg hard op alhoewel ze doodgraag werkt waar ze nu is, maar met losse contracten van een maand kan ze haar droom van een eigen huisje niet verwezenlijken.
 
Tegen de avond aan, aerobic tijd. Slow heeft alle cassettes twee maal nagekeken. Toen de aerobic cassetten er blijkbaar niet tussen zaten is hij begonnen met de Maxell’s anderhalf uur of iets meer door te spoelen.
 
Maxell, omdat zowel mske als Zus dachten dat de aerobic daarop opgenomen was. Hij heeft er één gevonden. Enerzijds is mske blij dat ze nu al iets meer dan 1u aerobic heeft maar anderzijds … waar zijn de twee anderen? En waarom moesten uitgerekend haar cassettes overgenomen worden?
 
Spons er over! Deze dag is de aanzet van een nieuw begin.

Previous

Het kerstverhaal – Nagerecht ofte epiloog

Next

Niet bang van zwarte man

1 Comment

 1. 26-12-2003, 11:36:53
  Kerstverhaal
  Ik heb het kerstverhaal gelezen, maar weet niets te schrijven, ik kom alleen maar eens efkes piepen. En Sloef….. ik hoop dat ge de kippevellekes vandaag op tweede kerstdag krijgt, ik weet zeker dat MSke jullie niet vergeet. Nog een fijne dag en knuffelkes van Marian.
  http://marian.skynetblogs.be
  marian

  —————————————————————————–

  26-12-2003, 11:39:17
  Vellekes
  Ze hebben die gisterenmiddag gehad, maar niet op kerstavond zoals eerst gepland, de dieven !

  héhéhé

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén