Slow is gek op chips. mske eet niet dikwijls chips. Als Slow voor hem chips meebrengt, dan brengt hij voor mske iets anders mee. Heel af en toe wil mske ook wel eens chips. Héél af en toe, maar dan wel gewone natuur, enkel met zout. Dan eet ze daar een beetje van, plooit de zak dicht en stopt die in haar tweede schuif.

Slow eet ook zijn zak chips niet in één keer uit maar wel sneller dan mske. Dan kan het gebeuren dat hij achter mskes stoel komt staan en zo langs zijn neus weg vraagt: “zeg euhm, heb jij nog …” Dan trekt mske de tweede schuif open en Slow zegt: “aha, in de geheime schuif”. Hij neemt een handvol chips, plooit de zak dicht en legt die terug in de tweede schuif.

Vandaag heeft mske haar zak chips meegenomen naar Witse. Af en toe heeft Slow ook wel een chipske gekregen. En nu is de zak chips leeg.