Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Catastroof

We weten niet waar Karboenkel is. Hij heeft het hier flink uitgehangen en mske is heel erg woedend geweest en ze heeft hem bij zijn vel gepakt en hem dooreen geschud.

De ganse dag was het hier al treiterig, de ene catastroof na de andere. Wel relatief oplosbaar maar zo kan mske niet werken.

Dat begon al vanmorgen met druppels in de keuken … Slow de zolder op en het plastic terug goed gestoken.

De telefoon wil het nummer van de oproeper niet meer tonen en dan wil mske niet opnemen. Dus Belgacom opgebeld, de technieker zal terugbellen.

De wind waait door de bome … euh kieren, dus koud, het vuurke dan maar wat harder gezet.

Pets … niets meer, wel nog licht, wel nog afwasmachine, wel nog alles maar maar geen PC.

De zekeringen zijn nog allemaal intact dus …

Slow zit onder het buro te zoeken waar het probleem zit als de telefoon belt. mske neemt niet als ze niet kan zien wie het is; het is de technieker van Belgacom. De Maestro 2030 heeft kinderziektes en de Maestro 2050 is beter. Dus misschien beter even gaan omwisselen.

Slow zit onder het buro te zoeken waar het probleem zit als de telefoon belt. mske neemt niet als ze niet kan zien wie het is; het is Zoneke, om te zeggen dat hij vanavond de derde pc in orde komt zetten.

Slow komt af om terug onder het buro te kruipen, de postbode met een aangetekende zending …

Slow kruipt terug onder het buro, het derde stopcontactenblok heeft zijn kaas gelaten, dus moest hij alles hersteken. Dat was daarna dus in orde.

Slow belt voor een laatste kleinigheid voor die pc, die pc moet terug binnen en mske denkt “Ah nee hé”. De man zal door de uitbater van de winkel in St. Truiden een CDke laten branden. Dus vertrekt Slow naar St. Truiden voor dat CDke, vanaf het station alles afgesloten.

Dus reed hij eerst naar de Belgacom winkel en heeft daar gevraagd hoe dat hij nu best naar de PC winkel geraakte.

Dan komt Zoneke, die pc wil zich niet laten formatteren. Er gaat van alles fout en Zoneke zal pogen om nog een andere opstart CD vast te krijgen want de pc beweert dat er een tweede moet zijn.

Zoneke wil het programmaatje opstarten dat hij voor Slow kocht en merkt dat de code er niet bijzit. Hij belt naar de winkel die zeggen dat die aankoop al te oud is en dat ze daar niets meer kunnen voor doen. Zoneke, die soms net zo kordaat en zo doorzettend kan zijn als mske, zal daar morgen eens naartoe gaan en als ze dat niet in orde brengen gaat hij verder, dan klaagt hij hen aan voor illegale software.

En mske vond dat zielig. Ex had daarvoor twee weken tegen Zoneke niet gesproken.

Maar Slow, die altijd weet hoe je mske kan opbeuren vroeg of ze zin had in frieten. Hij zou frieten maken. En mske voelde zich direct al wat beter … tot ze de klop hoorde! Karboenkel heeft haar theepotje op de grond gekeild en dat was er nu net teveel aan.

Vraag: wat nog?

Previous

Uniform

Next

De autosnelweg naar het verleden

1 Comment

 1. 13-01-2004, 20:50:16
  Ik haat die titels al even erg!
  Het was idd precies je dagje niet…

  Hierse, duwt nog wat bollekes plat

  Probeer er toch een ‘rustige’ avond van te maken!
  Greetz,
  Aude
  http://balazs.impulzus.com/pop.swf
  Aude Audenda

  —————————————————————————–

  13-01-2004, 23:13:54
  wat een dagje!
  Een komt nooit alleen zeggen ze toch altijd en waarschijnlijk is dat bij jullie ook geweest.

  Sloefke een dikke knuf van mij en groetjes aan MSke en Slow en de andere huiskameraadjes.
  http://marian.skynetblogs.be
  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén