Weer zo een typisch historieke voor mske. Vele dingen die mske overkomen zijn kunnen niet, volgens de mensen. Van een ramgeheugen dat na 6uur kapot is en een spiksplinternieuwe fiets waar na 200m de pedaal afbreekt over naar belangrijke dingen “die niet kunnen”.
 
Toen mske verhuisde wou ze een toestel waarop ze het nummer van de oproeper kon zien en dit omwille van vele oorzaken, beginnende met moe en een klant die meestal dan belt als hij op een ander niet meer terecht kan.
 
Het eerste toestel deed het niet. Omruilen in de winkel dan maar. Het tweede toestel deed het anderhalve dag voor het er de brui aan gaf. Toen mske daarvoor opbelde ging men van uit het centrum even proberen en hij deed het weer … gedurende een uur. De mensen bij de firma dachten reeds dat het over een defect in de lijn ging. Maar ondertussen kreeg mske constant telefoon van die klant zodat ze besloot niet meer op te nemen tot de mensen van de telefoon gekomen waren en dat was afgesproken voor vanmorgen. De ganse morgen telefoon en telefoon en telefoon en telefoon.
 
Bovendien was SS weer wakker geschoten want ook zij belde de ganse ochtend op Slow’s gsm.
 
Met die firma werken is altijd een plezier, de mensen zijn er zó vriendelijk! Wat blijkt nu? Er is toch een fout in het toestel. Gelukkig had de man een ander toestel bij en heeft die dan maar omgewisseld.
 
En toen ging de telefoon en Slow zag het nummer en het was Max … die blijkbaar ook al twee maal had geprobeerd. Huhuhu … arme Maxke.
 
Maar toch gaat de anonieme telefoonder nog steeds door, nochtans mske heeft ook al aan die klant gezegd dat ze geen telefoons meer neemt als ze ’t nummer niet kan zien.
 
Wat zeg je? Dat kan niet? mske is een “alleskander”!