Net Zoneke aan de lijn … en alhoewel mske dacht van “tsss” moest ze er toch mee lachen, want Zoneke had namelijk een dag verlof genomen vandaag om deze namiddag met Bollie naar hun architect te stappen.

Deze morgen kreeg hij echter een telefoontje omdat zijn aanwezigheid dringend gevraagd werd. Eén van de gedeputeerden ging naar naar de minister en had gevraagd of Zoneke even een nota over de zaak kon gaan opmaken.

En dan denkt mske dat dat wel de omgekeerde wereld is. Het is toch de top die moet zeggen hoe de zaken ineen zitten en dat niet moet gaan vragen. En bovendien vraagt ze zich af of er niemand anders is op dat buro.

Och ja, tegen twaalven is hij terug thuis en kan hij zijn opgeblonken zelfbeeld en de waardering, waar hij recht op heeft, bij in zijn tas steken voor zijn bezoekje bij de architect.