Al twee dagen gaan Slow en mske pas om 3 uur naar bed. En vannacht zal het niet vroeger worden. Het gezaag van Mr. Sloddermans komt mske zo de keel uit dat ze wil dat alles bij hem is en nog liefst zo snel mogelijk. Is die man nu eens een pak ellende ja! In plaats van er even van te profiteren dat het rustiger is, jaagt hij iedereen tegen het plafond en mske is vrijdagmorgen al uitgevallen tegen hem en hij doet gewoon voort.

Dus vorige nacht weer drie uur en mske weet niets meer vanaf het ogenblik dat ze in dat bed belandde. Plots realiseert ze dat het licht nog brandt maar ze is niet wakker. Later realiseert ze zich dat Slow het licht uitdoet maar ze is niet wakker. Nog later komt er een bliksemschicht, ze realiseert zich dat maar al te best want ze heeft gedacht: “leuk, mijn eerste onweer hier!” En dan hoorde ze de slag. Maar ze is niet wakker want er zijn meerdere slagen geweest.

Later bleek dat Slow pas om 7u het licht heeft uitgedaan. Die was dus vannacht ook compleet groggy.