Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Humeur uitgefietst

En daar is ze weer! mske is boven gaan fietsen. Ze had daartoe eergisteren besloten en had 45 minuten gefietst. Gisteren ging het echter niet, de benen wilden niet mee, de ademhaling wilde niet mee en toen ze na een half uurtje beneden kwam tintelde haar linker arm en dat vond ze ook maar luguber. Maar nu vandaag ging ze naar boven met haar humeur van de laatste week onder de arm en kwam naar beneden als ons gewone mske.
 
En wij zijn allemaal blij, heel blij!
 
Ze was zelfs nog aan het zingen van de “pied piper” en Slow keek op en mske zei: “alle domkoppen de bomen in en al die idioten die niet weten waar ze ’t over hebben er achteraan en al de gemenerikken die een mens nog harder de put in willen die kunnen ook nog mee”. En ik dacht dat die bomen dan toch wel erg vol zouden zitten.

Previous

Kan alles alleen

Next

Advocatenklap

1 Comment

  1. 17-02-2004, 23:35:47
    Bomen
    Er zullen zelfs bomen tekort zijn.

    lord blotbilski

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén