Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Definitie van knop?

Toen Slow en mske al boven waren bedacht Slow dat de TV nog opstond en hij vroeg of mske die wilde afzetten. En mskes haren rezen ten berge -allé ze deden een poging- want mske en de TV, dat zijn geen maten. En mske zei: “ik zou niet weten hoe!” “Rechterknop” antwoordde Slow.

mske stapte manmoedig op haar aartsvijand af, bekeek hem eens en dacht: “en nu tussen ons, ellendig stuk” en ze duwde op de rechter knop … en ja, het beeld ging weg, maar kwam terug op een andere post en mske foeterde van “rechterknop, wisselt gewoon van post”. Slow had haar horen foeteren en kwam beneden en mske zei: “die rechterknop? Niks van! Nen baksteen, jà”. En Slow antwoordde terwijl hij op de knop wees, die mske had ingedrukt: “dàt is een knoppeke”.

Previous

Ritser

Next

Nachtelijke verzoeningspoging

1 Comment

 1. 18-06-2005, 19:42:45
  stekker
  als ik een knopje niet weet en het apparaat moet uit, trek ik gewoon de stekker uit de wandcontactdoos…….

  Han

  —————————————————————————–

  18-06-2005, 22:06:22
  **
  Baksteen !

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén