Dit bericht werd in uw brievenbus gedeponeerd of werd u overhandigd tussen 19 en 27 februari. Zonder reactie van uwentwege zullen wij genoodzaakt zijn uw gegevens over te maken aan het Vlaams Gewest.
Hoogachtend,
Namens het stadsbestuur

Stopt voor de deur en foefelt wat in de brievenbus en terug weg.

mske las de brief, weeral iets over de onbewoonbaarheid greep de telefoon en natuurlijk was de opgegeven contactpersoon niet aanwezig. mske deed haar zegske -nog maar eens- en de persoon aan de andere kant antwoordde dat ze al verschillende van die telefoontjes gekregen had en dat ze dat noteerde en dat mske zich daar helemaal niks moest van aantrekken.

Niks moest van aantrekken? Wablief? Dat gaan we eens zien! Sturen ze de mensen een pure dreigbrief en zeggen ze dat ze zich daar niets moeten van aantrekken? En zonder reactie van uwentwege en patati en patata … mske zal ze eens een reactie bezorgen om hun vingers van af te likken. Dumpen ze dat gewoon in de brievenbus, die moeten blijkbaar ook niet veel anders te doen hebben.