Hoe meer er opgelost geraakt, hoe meer er op te lossen valt. Want wat met de brievenbus? Iedereen, tot de postbode toe, is akkoord dat het wel erg sunne zou zijn om de brievenbus in de nieuwe deur te zagen.

Een nieuwe brievenbus dan maar, die tegen de gevel bevestigd kan worden. Maar een echt mooie brievenbus … daar gaan we weer, als je weet dat Slow en mske een erg dure smaak hebben.

Ze hebben een Brabantia gevonden, die kwestie van stijl niet mis zou staan bij het huis, die ruim is én blauw.

Normaal gezien gingen ze die vandaag halen, maar het is overal “inventaire”, dus dat wordt woensdag.

“Jamaar moeder” zegt Zoneke “mijn brievenbus in afwachting komt vrij als we onze betonnen geplaatst hebben”. Voordeel is dat die gratis is, nadeel is dat ze klein is en zwart. Een potteke verf zou de oplossing kunnen zijn en dan kunnen ze eens uitkijken naar de echt (dure) mooie.

En dat voor een brievenbus.