Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vergiftigde koffie

Bij het zien van de datum van vandaag “vrijdag 12 maart” bedenkt mske dat dat jaren geleden ook zo was. Dat zal wel meer voorvallen maar die specifieke vrijdag 12 maart, dat was iets anders.

mske werkte nog voltijds en was zwanger. Enkele maanden ervoor was er een koffiemachine geplaatst, zo een ding met oplospoeder en plastic bekertjes. En op zeker moment zag mske, vol afschuw, een kakkerlak over haar buro lopen. Ze meldde dat en bij nazicht bleek er een heel grote klodder van die beesten in het koffiemachine te zitten. De kordate poetsvrouw spoot daar een volledige bus insecticide in leeg.

mske was verbouwereerd en hing een briefje op de machine zeggende dat de koffie misschien giftig kon zijn. En nu pas werd er van hogerhand voldoende aandacht geschonken aan het probleem. En ze haalden Rentokil er bij die in het weekend van 13 en 14 maart gingen komen. En mske besloot dat ze de maandag daarop niet ging werken met al die producten en een nakende geboorte.

Zoneke zorgde ervoor dat ze niet moest gaan werken. Hij kwam zaterdag de dertiende om 6.25 ’s morgens.

Previous

Koopwoede

Next

Geld dat dom is …

1 Comment

  1. 12-03-2004, 10:29:25
    voor morgen
    een gelukkige verjaardag voor zoneke!! (k)(k)(k)
    http://lucky2behappy.skynetblogs.be
    lucky2behappy

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén