Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Veel lawijt

Er was het dossier, onderdeel van een reeks dossiers, maar dit specifieke dossier was veel slechter dan de andere, want er was veel lawaai op de achtergrond. Dus kreeg mske er een duffe, suffe kop van. Bovendien was dit specifieke dossier ook nog langer dan de rest van de reeks, dus bezorgde het mske gedurende meerdere dagen een duffe, suffe kop. mske wou die ganse reeks dossiers vannacht buiten hebben, dus werkte ze door. Maar in de vroege uurtjes gaf ze het op en ging slapen.

Vanmorgen, iets voor zeven piepte de gsm, niet om af te lopen maar voor een smske. mske piepte ook, niet om af te lopen, ook niet om op te staan. Ze las. Gelukkig was het goed nieuws. Neefke heeft er een klein dochtertje bij. mske was blij. In deze familie hechten ze blijkbaar nog waarde aan echt mooie namen. Met die bedenking sliep ze weer in.

En ze werd er ook mee wakker toen ineens het alarm afging van een auto hier wat verder. Deze keer stapte ze wel uit bed en bedacht dat ze dat lawaaierige ding nog moest nalezen en nog eens beluisteren.

Ze stapte naar beneden, zette zich aan de pc en begon, na het ontbijt en een eerste zjat koffie en mét een tweetal andere zjatten koffie natuurlijk.

Dus door al dat lawijt bleef het hier vandaag wat langer stil.

Previous

Geperste kop zult ge wel kennen zeker

Next

Feel the noize

5 Comments

  1. Heb er niks van gemerkt…was zelf al vroeg boodschappen doen hehe…mét een duffe en suffe kop..niet van lawaai maar van slecht geslapen!
    Gefeliciteerd met het achternichtje met de mooie naam!

  2. Het ene lawaai is al plezanter om bij wakker te worden dan het andere ! Proficiat met Neefkes klein dochtertje

  3. van harte gelukgewenst met het kleine wereldwondertje bij je neef!!

  4. oooooh een nieuw achternichtje, proficiat!

  5. Gettie

    Oh, zo een lief klein lawaaimakertje geboren bij Neef.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén